Workshop rundt kommunikasjon og markedsføring

Workshop med Catch. F.v. Silje Westerås (Catch), Trygve Kikut (Digin), Bjørn Kjetil Fredriksen (Digin), Petrus Christensen (Catch), Camilla Holte Wiig (Digin), Hilde Grefsrud (Digin), Leon Bang-Hetlevik (Digin)

Tidligere i år gikk prosjekt Digin ut og ba om pristilbud fra fem kommunikasjonsbyråer, for å bistå prosjektet med gjennomføringen av delprosjekt C. Fire av disse leverte et tilbud og nå i høst har vi signert avtale med Catch.

Den 20. oktober møttes hele prosjektgruppa på Deichman Bjørvika, hvor vi ble intervjuet av Bok og Bibliotek og gjennomførte en workshop med kommunikasjonsbyrået Catch. Intervjuet kan du lese i første 2023-nummer av Bok og Bibliotek.

Catch loset prosjektgruppa gjennom en rekke øvelser for at de skal få best mulig utgangspunkt for å forstå hvilken profil og uttrykk de bør foreslå for materialet prosjektgruppa har etterspurt.

Oppdraget til Catch er todelt, de skal både lage en logo og profilmanual til Bibliotek24, samtidig skal de utforme en verktøykasse for alle landets folkebibliotek og vgs-bibliotek slik at disse på en enkel måte kan markedsføre de digitale innholdstjenestene de tilbyr sine innbyggere.

Catch tar nå med seg resultatene fra workshopen og jobber videre med oppdraget.